De veranderlijkheid van kleding

Kleding is door de jaren heen nogal veranderd. Een van mijn favoriete dingen om te doen is naar een Netflix-show kijken en naar de kleding kijken. In The Crown bijvoorbeeld worden de jurken van koningin Elizabeth uit de jaren 50 afgebeeld. Mijn favoriet is de rode zijden baljurk met paarse organza bloemen en een bijpassende cape. Dat is wat ik graag zou willen dragen, maar helaas niet in mijn budget zit een feetje pyjama kopen bij hippe mensjes zit er wel in. Maar het mooiste van kleding is dat je kunt kiezen om trots te zijn op wie je bent en er zijn manieren om het te laten werken.

Houd je kasboekje in de gaten

Een extra kostenpost om je te kleden is als je goedkoop winkelt, zoals ik doe. Ik heb bijvoorbeeld een zwarte broek van Top Shop gekocht voor 35 euro en een grijze broekvoor 30 euro. Ze hebben de prachtigste combinatie van lichtgewicht materiaal en een flatterend silhouet.

Voor schoenen vind ik dat je altijd een goed paar schoenen moet kopen, niets boven de 100 euro net zoals hippe jongens babykleding. Bij ASOS kun je voor minder dan 50 euro geweldige schoenen kopen. Hoewel je ook geld kunt besparen door schoenen te kopen in een duurdere winkel. Voor mij zijn het zeker die mooie crèmekleurige leren gympen van Peacocks. Ik draag ook graag een trui met een t-shirt en een paar platte canvas gympen om het meer casual maar nog steeds modieus te maken.

Vegas is geweldig om te shoppen

Vegas is iets wat ik al jaren wil doen. Vorige maand ben ik met een vriendin geweest en ik heb genoten van elke minuut. We hebben meer dan zes uur rondgelopen op de strip. We hebben winkels bekeken, souvenirs gekocht, een spooktocht gedaan en voor haar broertje naar kinderkleding jongens geshopt. Het was zo leuk en we hebben zoveel vrienden gemaakt, maar ik kan het niet genoeg aanraden.

Je kunt je mooi aankleden en lekker uit eten gaan, er zijn veel goede plekken om te eten die je het gevoel geven dat je in een vijfsterrenrestaurant aan het eten bent. Ik hou ervan om een avondje uit te gaan in de stad en uit te gaan met vrienden. Ik probeer mezelf te verbeteren en ik heb zoveel geleerd over hoe ik me moet kleden en hoe ik met mensen moet omgaan. Ik ben zo dankbaar voor de ervaring en zal snel weer terugkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *