Tips

Black Bananas kleding voor een frisse look!

Vandaag wil ik je het een en ander vertellen over mijn liefde voor merkkleding. Ik verdiep mij veel in de nieuwe, opkomende merken en ik vind het leuk en interessant om hierover te schrijven. Een kledingmerk dat er voor mij echt uitspringt is dat van de Black Bananas Hoodie. De hoodie mag eigenlijk in geen enkele garderobe ontbreken en ik vind dat dit merk hier een hele leuke en vrolijke collectie voor heeft ontworpen. Dit Nederlandse merk heeft zijn sporen dik verdiend en daarom heb ik meerdere Black Bananas Hoodies in mijn kast hangen. De truien en hoody's zijn allemaal voorzien van een "Transformer Monkey" logo op de voor-of-achterkant. Dit herkenbare logo zorgt er vaak voor dat mensen mij vragen wat voor hoody ik draag. De Black Bananas Hoody valt op, zit lekker, straalt kwaliteit uit en zijn verkrijgbaar voor een mooie prijs. Reden genoeg dus om hier eens goed naar te kijken!

Het Black Bananas trainingspak

Naast dat ik altijd een nette en frisse look wil uitstralen, vind ik het belangrijk dat kleding lekker zit. Ik draag de kleding zowel door de weeks, tijdens mijn weekenden en ook tijdens het sporten. Het Black Bananas trainingspak is hier ideaal voor en zit ontzettend lekker. Het merk innoveert volop, brengt continu nieuwe collecties uit en is erg populair onder jongeren. Zo zijn er veel verschillende trackpants, tracktops en trainingspakken verkrijgbaar in meerdere kleuren. Ze zijn erg goed te combineren met elkaar en dragen daarmee bij aan een mooie en frisse look. Zelf vind ik het altijd leuk om nieuwe merken uit te proberen en hierover te lezen & schrijven. Zo kunnen we elkaar op de hoogte houden van de leukste en nieuwste modetrends. Zelf heb ik meerdere trainingspakken van Black Bananas thuishangen omdat ook tijdens de avonden en weekenden ik graag in zo'n pak loop. Door de vrolijke kleuren en perfecte fit ben ik super tevreden met dit merk. 

Black Bananas Hoody's en trainingspakken zijn eigenlijk onmisbaar in de garderobe van elke jonge man. Door de grote collectie is het altijd mogelijk om een leuke combinatie te maken van dit merk. Naast Hoody's en trainingspakken zijn er namelijk ook broeken, jassen, petten, zwembroeken, gewone broeken, t-shirts en ondergoed verkrijgbaar. Zoals je kunt lezen zijn er tal van mogelijke combinaties te maken en hierdoor zit er altijd wel een geschikte variant voor jou bij! Ik hoop dat ik je net zo enthousiast heb kunnen maken als dat ik dat ben!